27, 28 en 29 augustus

Vrienden van Fladderen

 

Vrienden van Fladderen header

"Dankzij de Vrienden van Fladderen iets extra’s voor de kinderen!” 

Word jij onze Vriend?

Fladderen organiseert ieder jaar de kindervakantieweek in Houten voor zo’n 1300 kinderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en daarom houden wij de kindbijdrage laag. Dankzij de financiële bijdrage van bedrijven, de gemeente Houten en de inzet van honderden vrijwilligers lukt het steeds om Fladderen te organiseren.

De Vrienden van Fladderen zijn particulieren die Fladderen een warm hart toedragen en ons ondersteunen met een financiële bijdrage. Dankzij deze bijdrage kunnen wij jaarlijks iets extra’s doen voor de kinderen. Zo maak je als Vriend van Fladderen de kindervakantieweek nog mooier en leuker!

Als dank voor je bijdrage houden wij je graag op de hoogte van al onze activiteiten. Je ontvangt van ons de digitale nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws. Na Fladderen ontvang je een sociaal jaarverslag. Hierin staan alle bijzondere momenten van het jaar in woord en beeld. En natuurlijk laten wij weten wat wij extra hebben gedaan dankzij de bijdrage van onze Vrienden. 

Je bent al Vriend van Fladderen voor €12,-. Dat is precies de bijdrage die kinderen betalen om deel te nemen aan Fladderen. Je ontvangt van ons eenmaal per jaar de vraag om je bijdrage over te maken. Een hogere bijdrage mag natuurlijk altijd.

  

Hoe word je Vriend van Fladderen?

Je kunt je aanmelden als Vriend door een mail te sturen naar vriend@fladderen.nl onder vermelding van Vriend van Fladderen met daarin je naam. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding per e-mail met daarin alle informatie en ons rekeningnummer. Ieder volgend jaar ontvang je van ons per e-mail de vraag of je Vriend van Fladderen wilt blijven. Je zit dus nergens aan vast. Afmelden kan door een mailtje te sturen aan vriend@fladderen.nl onder vermelding van Vriend van Fladderen en je naam.

 

“Namens de kinderen: dank je wel voor je bijdrage!”

Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×