27, 28 en 29 augustus

't Schoolhuys

't Schoolhuys

Beleef de mooiste avonturen in de Verhalenfabriek!

Uit de Verhalenfabriek komen de mooiste verhalen uit de printer gerold. Over verre oorden, ridders en prinsessen, over draken, dwergen, reuzen, bossen en oerwouden. Het zijn vrolijke maar ook spannende verhalen, het gaat over de liefde, geluk en dapperheid. Dankzij mevrouw Rood loopt het verhaal altijd goed door, met een goed begin, een spannend en vrolijk midden en een gelukkig einde. Mevrouw Groen zorgt voor het natuurlijke tintje, meneer Oranje is een dappere vent, meneer Paars zit vol met passie, wat hij samen deelt met mevrouw Roze van de liefde. Mevrouw Geel en Mevrouw zilver zorgen voor de vrolijkheid en de sprankelijkheid aan het verhaal, terwijl meneer Blauw af en toe een traantje wegpinkt.

De directeur van de fabriek vindt het leuk om de verhalen aan jullie voor te lezen. En hij bespreekt graag met jullie wat er verder kan gebeuren.

Maar wat raar, de verhalen die uit de printer komen lijken niet helemaal te kloppen. Is de printer kapot? Heeft iemand zijn verhaal niet goed opgeslagen? Of is er een probleempje met de Cloud? Ik denk dat we maar een even goed met z’n allen moeten kijken wat er nu precies aan de hand is! Komen jullie ons helpen? We kunnen jullie fantasie onwijs goed gebruiken in de Verhalenfabriek!

 

 

't Schoolhuys 't Schoolhuys

Groep 3 + 4

Locatie 't Schoolhuys is bedoeld voor kinderen die nu in groep 3 of 4 zitten. 't Schoolhuys vind je bij de gelijknamige basisschool aan de Tappersgilde 22.

Contactpersoon is Lysanne Scheer. Vragen? Mail naar: Lysanne.Scheer@gmail.com of bel naar 06-39798008 (na 18.00 uur).

Programma tonen

De organisatie van 't Schoolhuys

YorickYorick
Directeur / Verhalenverteller
JasperJasper
Meneer Paars
YoramYoram
Meneer Oranje
ReinierReinier
Meneer Blauw
ValerieValerie
Mevrouw Groen
LysanneLysanne
Mevrouw Rood
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×