27, 28 en 29 augustus

Vikingenpoort

Vikingenpoort

Griezelvilla Gomez

In het donkere vergeten bos staat een grote oude villa, zo eentje uit een stoffig sprookjesboek zonder plaatjes. Het lijkt alsof er niemand woont, maar niets is minder waar. De familie Gomez woont er al 300 jaar. Het zijn geen enge mensen, maar het is wel hééél bijzondere familie. Een kopje suiker kun je niet bij ze lenen, maar bijvoorbeeld wel een luciferdoosje met glimwormen, drie spinnen voor in de soep of een paar meter mummieverband. Altijd handig! De buren vinden de familie maar raar - maar zijn ze dat wel echt? 

Graaf Quasi Gomez is de baas. Hij is verre familie van de beroemde graaf Draku. Volgens hemzelf dan. Quasi woont samen met zijn vrouw Maria Gomez en lieftallige dochter Darkday in de villa. Betty is hun vaste logé, die met haar glazen bol in de toekomst kan kijken. Ze ziet in haar bol een vrolijk meisje, ene Fleur. Klik hier om te zien wat er gebeurd. Stay Lang woont al heel lang bij de familie en vindt die Fleur maar niets. Ze moppert de hele villa bij elkaar. Maar dan raakt Betty haar magische bol kwijt. Zelfs Fester Kwasi kan hem nergens vinden. En hoe moet dat nu met die Fleur……?

Help je mee de glazen bol van Betty te vinden en het probleem van Fleur op te lossen?  

 

 

Vikingenpoort Vikingenpoort

Groep 3 + 4

Locatie Vikingenpoort is te vinden bij en in de Montessorischool op Vikingenpoort 30 in de wijk de Poorten. Fladderen op de Vikingenpoort is bedoelt voor kinderen van 7 t/m 9 jaar die het afgelopen jaar in groep 3 of 4 zaten.

Ieder kind heeft een eigen honk wat tijdens het fladderen zijn of haar vaste plek zal zijn. Op elk honk zit een groepje van maximaal 8 kinderen. Ieder groepje wordt de hele dag begeleid door een hulpouder.

CONTACT
Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen: vikingenpoort@fladderen.nl.

NB: Tijdens de vakantieperiode kan het zijn dat het even duurt voordat u antwoord ontvangt.

In noodgevallen kunt u tijdens de fladderdagen contact opnemen met Kees Vringer: 06-51760664

Programma tonen

De organisatie van Vikingenpoort

JeroenJeroen
als Graaf Quasi Gomez
ClaartjeClaartje
als Fleur de Boer (een onschuldig meisje)
KeesKees
als Fester Kwasi (de Butler)
CarolineCaroline
als Betty Boe (Waarzegster)
IlseIlse
als Maria Gomez (Vrouw van de Graaf)
LisanneLisanne
als Stay Lang (De eeuwige gast)
MarijeMarije
als Dochter Darkday Gomez
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×