24, 25 en 26 augustus

Vikingenpoort

Vikingenpoort

Pip's PannenkoekenPaleis

Het is altijd gezellig in het PannenkoekenPaleis van chefkok Pip Paars. Door de kleurrijke stamgasten die altijd in het eetcafé te vinden zijn, is het nooit saai. Olivia Oranje en Gabriel Geel zijn het zonnetje in huis. Génevieve Groen heeft groene vingers waarmee ze de tuin mooi maakt. Rosalinde Roze zoekt het liefst de hele dag eenhoorns. Wladimir Wit-Zwart de hoedendrager is een beetje eigenaardig en Tibor Bal doet altijd waar hij zin in heeft. Ja, Tibor moet je goed in de gaten houden met zijn tovertrucjes.

Alles gaat zijn gangetje in het eetcafé, totdat er een brief komt van de keuringsdienst. De brief is van Ramona Rood, de keuringsjuffrouw. Zij keurt eetcafés: is het eten lekker genoeg en is alles schoon? Ramona komt naar Pips PannenkoekenPaleis en wil lekker eten en met de chef-kok Pip Paars praten. Maar Pip is er niet. Beau Blauw, die Pip altijd helpt, is wanhopig en zoekt hem overal. Hoe moet dat nu? Gaan ze Pip op tijd vinden? En als Romana niet tevreden is, moet het PannenkoekenPaleis sluiten! Dat zou vreselijk zijn…

Kijk hier naar het filmpje

Help jij de rare en kleurrijke stamgasten Pip te vinden en het PannenkoekenPaleis te redden voordat het te laat is?

 

Vikingenpoort Vikingenpoort

Groep 3 + 4

Locatie Vikingenpoort is te vinden bij en in de Montessorischool op Vikingenpoort 30 in de wijk de Poorten. Fladderen op de Vikingenpoort is bedoelt voor kinderen van 7 t/m 9 jaar die het afgelopen jaar in groep 3 of 4 zaten.

Ieder kind heeft een eigen honk wat tijdens het fladderen zijn of haar vaste plek zal zijn. Op elk honk zit een groepje van maximaal 8 kinderen. Ieder groepje wordt de hele dag begeleid door een groepsbegeleider.

CONTACT
Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen: vikingenpoort@fladderen.nl.

NB: Tijdens de vakantieperiode kan het zijn dat het even duurt voordat u antwoord ontvangt.

In noodgevallen kunt u tijdens de fladderdagen contact opnemen met Annabel van Velzen 06-37444071 of Claartje Klösters 06-33925381. 

Programma tonen

De organisatie van Vikingenpoort

KarinKarin
als GĂ©nevieve Groen
ClaartjeClaartje
als Ramona Rood
KeesKees
als Tibor Bal
AnnabelAnnabel
als Olivia Oranje
SjorsSjors
als Wladimir Wit-Zwart
LisanneLisanne
als Rosalinde Roze
MarijeMarije
als Beau Blauw
SandorSandor
als Paolo Pazzo
JobJob
als Gabrie Geel
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×