24, 25 en 26 augustus

Klavertje Vier

Klavertje Vier

Slot Klaversteijn

Kinderen, hebben jullie wel eens gehoord van Slot Klaversteijn? Dat is een magisch dorp hier ergens heel ver vandaan. Op Slot Klaversteijn woont Harry de tovervlogger samen met zijn vrouw. Samen hebben zij een dochter Liesje Nooitgenoeg die altijd samen is met haar aller beste vriendin Lotje Lindelaan.

Harry de tovervlogger kan heel goed toveren. Met zijn grote toverboek vol toverspreuken zorgt hij dat alles altijd goed gaat in het magische dorp rondom Slot Klaversteijn.

Liesje wil ook heel graag leren toveren net zoals haar vader, alleen de tovervlogger vindt Liesje nog te jong om te kunnen toveren. Ondeugende Liesje gaat dit toch stiekem zelf proberen… maar dit gaat niet helemaal goed! De inwoners van Slot Klaversteijn worden betoverd en het hele dorp is in grote chaos. Ook beland Timmy Tand vanuit de gewone wereld in het magische dorp van Klaversteijn. Dit is niet helemaal de bedoeling… Hoe gaat dit toch weer goed komen? En hoe komt Timmy Tand weer naar huis?

Wil jij tovervlogger Harry en alle inwoners van Slot Klaversteijn helpen om Timmy Tand weer terug naar huis te krijgen, kom dan fladderen bij Klavertje Vier! Wij hebben er nu al zin in, jij ook?

 

Klavertje Vier Klavertje Vier

Groep 1 + 2

Klavertje 4, de naam zegt het al, maakt gebruik van het terrein van basisschool Klavertje 4, gelegen aan het Eggeveld.

Tijdens de fladderdagen wordt het plein gezellig versierd en gebruiken we het schoolplein, de grote en de kleine gymzaal. Op het schoolplein staan honken die de thuisbasis zijn voor de kinderen en de hulpouders.

 

Contact:

Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen:  klavertjevier@fladderen.nl

In noodgevallen kunt u tijdens de fladderdagen contact opnemen met

Sofie Bresser

06-57999158

Facebook pagina 

Programma tonen

De organisatie van Klavertje Vier

SofieSofie
 
ArjanArjan
Voorbereidingsgroep
MichelleMichelle
Voorbereidingsgroep
DannyDanny
Voorbereidingsgroep
NourianNourian
Voorbereidingsgroep
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×