21, 22 en 23 augustus

Het Kamp

Het Kamp

Project-X vs. Spa-Resort Driebergen

 

Twee broers, één stuk grond uit de erfenis van een verre oom... Op het mooie kampterrein in rustige Driebergse bos is de rust op dit moment ver te zoeken!

De ene broer is Sjors van Haren, een drukke jongen die zich bezig houdt met alle vormen van social media en houdt van een lekker feestje, wil van het kampterrein een groot festival terrein maken van project-X-achtige proporties! Hij ziet het al helemaal voor zich: elke dag lang leve de lol, feestjes, muziek, dagelijkse vlogs van zijn waanzinnige party’s. Zijn slogan: “liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist!”


Maar dan heeft hij geen rekening gehouden met zijn broer, die naar zijn mening net zoveel recht heeft op het stuk grond. Harah Kiwih, zoals hij zichzelf tegenwoordig noemt, heeft hele andere plannen met het terrein! Hij ziet tussen de bomen in het bos de perfecte plek voor Spa-resort Driebergen. Dit moet de ultieme plek voor ontspanning worden, met zwembaden, leuke ontspannende activiteiten, spelletjes, hutten bouwen en alles wat met de natuur te maken heeft. Zijn slogan: “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!”

De broers komen er niet uit en hebben zich verschanst op het kampterrein, de ene broer in een caravan en de andere broer in een tentje tussen de bomen. Ze vechten elkaar letterlijk de tent (en caravan) uit! Dit kan zo niet langer doorgaan, dus hebben de broers een plan verzonnen om voor eens en altijd een einde te maken aan hun ruzie.

Dit jaar worden er zo’n 120 jongens en meisjes uitgenodigd op het kampterrein in Driebergen en JULLIE ZIJN ALLEMAAL UITGENODIGD!

Jullie mogen als proefkonijnen deelnemen aan de plannen van beide broers en aan het einde van het kamp kiezen jullie welke broer zijn plan mag doorzetten.

Dus waar kies jij voor? Wordt het elke dag een feestje of kies je voor lekker chillen in het zwembad?

Sjors en Harah trekken vier dagen lang alles uit de kast om jullie een onvergetelijk en chill einde van de zomer te bezorgen. YOLO! We zien jullie daar!

Het Kamp Het Kamp

Kamp

Het Kamp gaat ook dit jaar weer naar het mooie Driebergen, alwaar we zullen verblijven op het terrein van de scouting. We slapen warm en droog in houten huisjes, dus geen gedoe met tenten!! Nu maar hopen dat je luchtbed niet lek is :)

Wil je meer informatie, stuur ons dan een mailtje, of neem contact op met de hoofdleiders!

E-mail:
kamp@fladderen.nl

Telefoon:

Justin    06-10173345
Laura    06-46296386

Programma tonen

De organisatie van Het Kamp

EdEd
Sport & Spel
MartijnMartijn
Sport & Spel
JustinJustin
Hoofdleider
NoelNoel
Multi-getalenteerd
LauraLaura
Hoofdleider
RickRick
Keuken
BabsBabs
Keuken
SanneSanne
Groepsleider
NickNick
Groepsleider
MaartjeMaartje
Groepsleider
AdindaAdinda
Groepsleider
JoostJoost
Keuken
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×