27, 28 en 29 augustus

De Vlinder

De Vlinder

Hulp   Gezocht!

 

  

Doel: Krijg Judith uit het magische schilderij en weer veilig thuis.
Ontdek alle leuke en spannende raadsels in ons sprookjesbos.

 

HULP GEZOCHT 

Deze zomer zijn we op zoek naar sprookjesfiguren voor ons magische schilderij van het sprookjesbos. Dit is niet een gewoon schilderij, waar alle personen stil staan. Nee, met de juiste toverspreuk komt dit schilderij tot leven!

Jij vraagt je natuurlijk af, waar hangt dit schilderij? Het schilderij hangt bij basisschool de Vlinder in de slaapkamer van Judith. Ze heeft het schilderij van haar oma gekregen. Judith wist niet dat ze met de spreuk het schilderij tot leven bracht. Als het schilderij tot leven komt, stapt Judith zomaar door het schilderij. Alleen dan kan ze ineens niet meer terug. De spreuk staat aan de andere kant van het schilderij, dus hoe komt ze nu terug?

Wie hebben we nodig:

Ze heeft de hulp nodig van de sprookjesfiguren in het bos, Roodkapje of de Dwergen kunnen haar misschien in de juiste richting wijzen. De vergeetachtige heks kan Judith niet helpen met spreuken, die kan niks onthouden. De Wolf is alleen maar met zichzelf bezig en kan dus ook niet helpen. Zoals je begrijpt, gaat het ze nooit lukken dit probleem op te lossen. Daarom zoeken wij leuke, lieve, enthousiaste kinderen die goed zijn in spreuken. Daarnaast moeten je goed zijn in zoeken en ontdekken, want sommige dingen liggen verstopt!

Er is veel te beleven in ons bos: we gaan spelletjes doen, dansen, knutselen en een speurtocht lopen. Hiermee kunnen wij alle problemen op lossen! Wij hopen jullie allemaal te zien in de zomer en samen met ons het geweldigste, mooiste en spannendste plekje te maken van de HELE wereld.

Zonder jullie kunnen we echt het niet!

 

 

De Vlinder De Vlinder

Groep 1 + 2

Locatie De Vlinder ligt bij de gelijknamige school in Houten-Zuid aan de Bloesemtuin 17.

Kinderen die nu in groep 1 of 2 op de basisschool zitten zijn van harte welkom op Fladderlocatie De Vlinder!

Contact:
Desie van den Belt
vlinder@fladderen.nl
Facebookpagina

Programma tonen

De organisatie van De Vlinder

JochemJochem
Wolf
TessaTessa
Heks
JasperJasper
Hans van Hans & Grietje
AnneAnne
Dwerg
JudithJudith
Kind
LauraLaura
Dwerg
JaimelyJaimely
Roodkapje
DesieDesie
Loveable Person
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×