27, 28 en 29 augustus

De Plantage

De Plantage

AAF ON TOUR

Aaf, een vrolijk, avontuurlijk en heel kleurrijk meisje, is dol op reizen en kamperen. Ze is heel nieuwsgierig en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Ze besluit om op avontuur te gaan. Tijdens haar tour heeft ze al vele campings bezocht en is nu aangekomen in de buurt van Houten.

In haar avontourgids ziet ze dat er een camping in de buurt is, camping Plantafasia.

Ze besluit om hier te overnachten.Eenmaal hier aangekomen, komt ze erachter dat alles anders is dan wat er in haar avontourgids werd beschreven. De camping is enorm kleurloos en saai. Ook de campingmedewerkers zijn ontzettend chagrijnig en suf. Aaf besluit om de camping weer kleur te geven! En wat werkt er dan beter om samen met de campingmedewerkers op avontuur te gaan?! Maar hoe komt het eigenlijk dat ze hier helemaal geen kleuren hebben? En hoe kan Aaf er voor zorgen dat de kleuren weer terug komen?

Spannend! Met hulp van alle kleurrijke kinderen gaat het vast goed komen. Help Aaf om deze grijze camping weer op te fleuren!

De Plantage De Plantage

Groep 3 + 4

De Plantage is te vinden bij OBS de Plantage, Plantagepolder 1 en is bestemd voor kinderen uit groep 3 en 4. We Fladderen op het schoolplein en het grote veld daarnaast. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal.

Ouders zijn van harte welkom om samen met ons drie fantastische dagen mogelijk te maken. Kom naar de hulpouderinschrijving en wordt hulpouder op de Plantage. Je kind is dan verzekerd van een plekje.

Contact:
plantage@fladderen.nl

Desirée Galjart
06-57246018

Annemieke Scheuders

06-52614780

Programma tonen

De organisatie van De Plantage

RianneRianne
 
MaricMaric
 
DesiréeDesirée
 
DorithDorith
 
SandorSandor
 
LudoLudo
 
AnoukAnouk
 
AnnemiekeAnnemieke
 
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×