21, 22 en 23 augustus

De Heuvel

De Heuvel

Heuvel Zonder Grenzen

Ook dit jaar wordt het wereldberoemde programma Heuvel Zonder Grenzen weer opgenomen in de zomer. Maar dit jaar is niet zomaar een jaar als alle anderen, deze is heel bijzonder. Dit jaar mag jij namelijk drie dagen lang een kijkje nemen achter de schermen!

Na vele voorrondes zijn alleen de beste teams nog over! Team rood en team groen zullen tegen elkaar strijden in verschillende krachtspellen, quizzes en andere wedstrijden. En de teams kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Maar de showwereld is niet alleen maar glitter en glamour.Tijdens de dagen komen kandidaten tot ontdekkingen waar ze misschien liever niet achter waren gekomen. En dan blijkt het ook nog eens dat er een saboteur in het spel is!

Ben jij ook zo benieuwd welk team er wint? En heb je zin om drie dagen lang te rugbyen , te puzzelen, zeil te glijden, het enige echte Heuvelrestaurant te runnen, over de touwbrug te gaan en nog veel meer leuke dingen te doen? Kom het deze zomer ontdekken op 21, 22 en 23 augustus op Locatie De Heuvel! 

De Heuvel De Heuvel

Groep 5 + 6

Locatie De Heuvel vindt u op het manifestatieterrein naast de kinderboerderij in de wijk De Campen. Fladderen op De Heuvel is voor kinderen uit groep 5 en 6.

De fladderdagen duren bij ons van 9.30 tot 15.30 uur.

Wij hebben een inloop kwartiertje van 09.15 tot 09.30uur!

Contact: heuvel@fladderen.nl.

Programma tonen

De organisatie van De Heuvel

IsabelleIsabelle
 
JasonJason
 
EsmeeEsmee
 
AlouetteAlouette
 
MaraMara
 
MichielMichiel
 
LucLuc
 
MarlotMarlot
 
PatrickPatrick
 
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×