24, 25 en 26 augustus

De Heuvel

De Heuvel

Heuvelhelden Superschool

Eén eindexamenklas, zeven superkrachten, één kans om zich te bewijzen.

De zeven allerbeste leerlingen van de Heuvelhelden Superschool, persoonlijk uitgekozen door directrice K. Right, doen dit jaar eindexamen. Door het afnemen van een aantal fysieke en mentale uitdagingen zal zij gaan testen of zij goed genoeg zijn om zichzelf een echte superheld te mogen noemen. Als ze de tests hebben doorstaan krijgen zij namelijk niet alleen een diploma, maar mogen zij ook hun persoonlijke superhelden logo in ontvangst nemen.

Behalve voor hun diploma, strijden de leerlingen ook nog eens om de titel voor beste superheld. Wie is het sterkst, het slimst én het knapst? Dat mogen jullie bepalen!
Wordt het de superslimme Mart, de supersterke Dorian, de stille Saartje Til, weetjesmachine Sterre, de onwetende Icke Weenie, de altijd goed geklede Hans Om of de verwaande Koosje Koopje? Kom jij de bijna-superhelden helpen met winnen? Wie weet word jij zelfs wel uitgekozen om volgend jaar zelf naar de superschool te mogen!

 Wat alleen niemand weet, is dat er tussen al deze superhelden een verrader rondloopt. Deze superschurk leert alle trucjes van de goeierikken, zodat hij ze straks moeiteloos kan verslaan. Deze schurk moet tegengehouden worden voor hij straks alle helden uitschakelt!

Ben jij net zo benieuwd als de rest van de school wie er gaat winnen, en of iedereen zijn examens wel haalt? Wil jij helpen met het vinden en uitschakelen van de gemene superschurk? Kom dan 27, 28 en 29 augustus fladderen op de Heuvel! Dan leer je niet alleen hoe het is om een superheld te zijn, maar beleef je ook drie te gekke dagen waarin je gaat timmeren, knutselen, zeilglijden, klauteren over de touwbrug, het enige echte Heuvelrestaurant gaat runnen en nog veel meer leuke dingen!

 Zien we jou dan?!

De Heuvel De Heuvel

Groep 5 + 6

Fladderen op De Heuvel is voor kinderen uit groep 5 en 6.

Heeft u vragen of wilt u wat doorgeven aan ons, neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact:heuvel@fladderen.nl
Adres: Keercamp 13
            3992 RV Houten
Op het manifestatieterrein naast de Kinderboederij. 

Klik hier om de locatie te openen op google maps.

Programma tonen

De organisatie van De Heuvel

SaartjeSaartje
De stille
DorianDorian
De sterke
SterreSterre
De "Weetjesmachine"
KoosjeKoosje
De verwaande
MartMart
De slimme
K. RightK. Right
Directrice Superschool
IckeIcke
De ontwetende
HansHans
De knappe
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×