27, 28 en 29 augustus

De Grund

De Grund

Verbijstering in het Verre Oosten

 

In het verre Oosten ligt een klein, vergeten dorpje genaamd Groendaba. In dit dorpje is altijd wel iets te beleven: Je kunt je haar laat knippen door Kenza de Kamelenkapper, gaan toveren met Malika de Magiër of lekker dansen met Laila de Buikdanseres. Alles is gezellig! De dorpsbewoners zijn allemaal verschillend, maar heel goed bevriend.

Er wordt gelachen als Coereba de Suikerdief weer snoepjes heeft omgewisseld voor fruit en er wordt gespeeld in de waterbak. Er is altijd muziek te horen en er zijn altijd mensen die met je willen spelen. Als je moe bent, plof je op een van de kussens van de grote tent om lekker uit te rusten en gezellig voorgelezen te worden. Iedereen leeft vredig samen totdat Jaïscha de Juwelenverkoopster erachter komt dat de Grundala gestolen is. De bewoners van Groendaba zijn geschokt. De Grundala is namelijk super belangrijk en ze hebben het echt heel hard nodig!

Maar wat is de Grundala eigenlijk? En waarom is dit voorwerp zo belangrijk voor de bewoners van Groendaba? Heeft het misschien speciale krachten? De bewoners weten niet meer wat ze moeten doen. Meddar de Marktkoopman is zijn hele kraam overhoop aan het halen om de Grundala te zoeken en Jakeem de Slangenman heeft al zijn slangen er op uit gestuurd in de hoop dat zij erachter komen waar de Grundala is. Helaas is het nog niet genoeg.

Zou een van de bewoners van Groendaba de boel verraden hebben? Woont er een rover in het dorp? Of kunnen ze gewoon niet goed genoeg zoeken? Het wordt een hele zoektocht om de Grundala terug te vinden. Zou jij de bewoners van Groendaba misschien kunnen helpen met de zoektocht naar de Grundala?

 

De Grund De Grund

Groep 1 + 2

 

Locatie De Grund is bedoeld voor kinderen die nu in groep 1 of 2 zitten. Groendaba ligt aan Sociaal Culturel Centrum De Grund in de wijk De Poorten.

Contact:
Kristel de Groot
grund@fladderen.nl

 

Programma tonen

De organisatie van De Grund

JochemJochem
 
KristelKristel
 
MennoMenno
 
MarloesMarloes
 
JoyceJoyce
 
JudithJudith
 
RenskeRenske
 
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×