27, 28 en 29 augustus

De Boog

De Boog

De betoverde deur van het geheimzinnige huis!

 

HET IS WEER VOORBIJ!!

Het was een groot feest met veel leuke activiteiten en spellen, iedereen heeft genoten! Maar aan alles komt een eind.

Het geheimzinnige landhuis met zijn vreemde bewoners is weer verdwenen. Kim heeft afscheid genomen van Fleur en bleef bij de vreemde bewoners. Von Helsinki heeft eindelijk zijn amulet terug en de moeder van Graaf Von Drachenstein is ontmaskerd als de grijze tovenaar. Niet omdat het een slecht persoon is, maar ze deed het uit liefde voor haar zoon... Oh en na bijna 300 jaar kon de graaf zijn vrouw Christina weer in zijn armen sluiten. Eind goed al goed.

Nou Ja, al goed.... vanaf nu is het weer een heel jaar wachten tot we weer mogen fladderen! Het was het wachten waard, zien we jullie volgend jaar ook weer?

Volg onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van alles. Hier verschijnen foto's, filmpjes, berichten en straks... het nieuwe thema! (https://www.facebook.com/fladderendeboog/

 

 Kasteel

 

De verhalenverteller gaat zitten met het grote oude boek, slaat een bladzijde open en begint te vertellen: Kim en Fleur verdwalen na een lange wandeltocht en komen terecht bij een groot oud landhuis. Ze besluiten aan te bellen om te vragen of ze daar de nacht mogen doorbrengen, want er is slecht weer op komst en in een verlaten weiland overnachten lijkt ze niet echt een goed idee. De deur van het landhuis gaat krakend open. Er is een flits en ineens lijken ze niet meer op dezelfde plek te zijn! Er verschijen vreemde figuren, wat moet die enge graaf met zijn lange tanden toch van Fleur?! En hoe komen ze nu weer naar huis? Het beloofd een spannend verhaal te worden…. Komen jullie meegriezelen?

De Boog De Boog

Groep 5 + 6

Fladderlocatie De Boog is bedoeld voor kinderen uit groep 5 en 6 die in de gemeente Houten wonen. Het geheimzinnige huis is te vinden naast de boerderij van familie De Bie vlakbij sportpark de Kruisboog.

Contact:
Danny van Stam
06-43936840

E-mail: boog@fladderen.nl 

www.fladderen.nl locatie de Boog

Programma tonen

De organisatie van De Boog

MariekeMarieke
Vanessa
AnoukAnouk
Verhalenverteller
DannyDanny
Van Helsingki
RenskeRenske
Backpacker Fleur
LisaLisa
Backpacker Kim
MichelleMichelle
Prinsesje Petronella
Corine en MaaikeCorine en Maaike
Catering
JeroenJeroen
Graaf Vladimir
HannekeHanneke
Zaza Zemelaar
KoKo
Igor de butler
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×