27, 28 en 29 augustus

Fladder vacatures > Vacatures Food & Beverage

Chauffeur/ (tillende) handen voor Fladderen 2020

Het Food en Beverage team (F&B) zorgt voor de bevoorrading van de locaties. Daarvoor zoeken we tijdens de Fladderweek ondersteuning. Je begint zaterdag met het sorteren van de spullen, tijdens de Fladderdagen breng je de houdbare etenswaren naar de locaties en op de vrijdag na het Fladderen moet alles weer schoon worden opgeleverd.

Je werkt in een klein gezellig team en je uitvalsbasis is de kantine van Taurus. Taurus is ook de thuisbasis van andere ondersteuners van het Fladderen wat nog meer gezelligheid geeft!

Neem contact op met foodenbeverage@fladderen.nl. Misschien kun je tijdens het Fladderen 2019 al een kijkje komen nemen.

 

Coordinator Food & Beverage team (F&B)

De coördinatie van F&B doe je met z’n tweeën zodat je de taken kunt verdelen en kunt sparren als dat nodig is. F&B zorgt voor de bevoorrading van alle locaties; van suikerklontjes tot appels en van wc papier tot sateprikkers. De locaties leveren hun boodschappenlijstjes bij jullie aan. De inkoop, coördinatie met leveranciers en de coördinatie van de bevoorrading ligt in jullie handen. De uitvalbasis van F&B is de kantine van Taurus. Daar is het tijdens het Fladderen de zoete inval van Fladderaars dus erg gezellig. Tijdens de Fladderweek komt elke dag een team boterhammen smeren in Taurus. Dit smeerhulpteam sturen jullie aan, jullie houden contact met de locaties, zorgen dat de spullen op de locatie komen, coördineren de Fladderborrel op de dinsdagmiddag, de lunch van de Fladderondersteuners en het opruimen van Taurus.

Je bent de Fladderweek druk in de weer en krijgt de unieke kans om op alle Fladderlocaties een kijkje te nemen. Door het jaar heen moet je rekening houden met af en toe overleg. Vanaf juni ga je aan de slag met het inkoopproces. En een uitje met de smeerhulpen hoort er ook bij. Geinteresseerd? Neem contact op met foodenbeverage@fladderen.nl. Ook met vragen over deze functie kun je bij hen terecht.

Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×